Richelleweg

Naast de A28 in een bosrijke omgeving ligt het gloednieuwe bedrijventerrein Richelleweg. Dit duurzame terrein van bijna 15 hectare biedt nog ruimte voor nieuwe bedrijven. Het bedrijventerrein onderscheidt zich met een hoogwaardige kwaliteit door de aantrekkelijke zichtgevels in combinatie met parkeren ‘uit het zicht’ (op eigen terrein achter de gebouwen).  Het bedrijventerrein is gericht op ondernemingen die hun bedrijf op een duurzame wijze willen uitbouwen op een centraal gelegen locatie in Nederland. De ondernemingen kunnen profiteren van een groen, kleinschalig en (’s avonds) afsluitbaar bedrijventerrein met een ervaren parkmanagementorganisatie. Op het bedrijventerrein is ruimte voor transport, handel en industrie (maximaal milieucategorie IV). 

De kavels zijn in de verkoop. Bedrijven kunnen kiezen uit verschillenden locaties en kavelmaten. De eerste bedrijven hebben reeds hun deuren op de Richelleweg geopend en andere zijn in aanbouw. U vindt er zowel wereldwijd opererende multinationals als bedrijven met  een langdurige binding met het naastgelegen ‘vliegdorp’ Soesterberg.

De opbrengsten van de kavelverkoop van de Richelleweg investeren we in de groene projecten van Hart van de Heuvelrug. Zo gaat natuurontwikkeling hand in hand met bedrijvigheid, wonen en recreatie.

Meer informatie: www.bedrijventerreinrichelleweg.nl

Status: deels gereed, deels in de verkoop

Programma: circa 15 hectare bedrijventerrein

Projectpartners: Gemeente Soest, Provincie Utrecht