Informatieavond woningbouwprojecten rond Vliegbasis Soesterberg

Op woensdag 7 april 2021 van 19.30 - 21.00 uur is er een online informatieavond over woningbouwprojecten rond de Vliegbasis Soesterberg: Sortie 16, Woonwijk Vliegbasis Soesterberg en Elma. De projectleiders leggen uit welke stappen worden gezet om te komen tot de definitieve plannen voor deze projecten.

Locaties Sortie 16, Woonwijk Vliegbasis Soesterberg en Elma

Rond de Vliegbasis Soesterberg zijn verschillende locaties aangewezen voor nieuwbouwwoningen (zie kaartje). Tijdens de informatieavond leggen de projectleiders uit welke stappen de komende tijd worden gezet, voordat op deze locaties kan worden gestart met de woningbouw. Ook vertellen zij hoe en wanneer u op deze plannen kunt reageren. 

  • Woningbouwlocaties Sortie 16, Woonwijk Vliegbasis Soesterberg en Elma
  • Woensdag 7 april 2021
  • 19.30 – 21.00 uur

Aanmelden

Wilt u deze online informatieavond bijwonen? Ga voor uw aanmelding naar www.hartvandeheuvelrug.nl. Aanmelden is verplicht en kan tot op de dag van de informatieavond op 7 april.

Programma Hart van de Heuvelrug

De projecten Sortie 16 en Woonwijk Vliegbasis Soesterberg maken deel uit van het programma Hart van de Heuvelrug. Doel van het programma is het ontwikkelen van nieuwe natuur en ruimte creëren voor wonen, werken, zorg en recreatie. Provincie Utrecht, gemeente Zeist, gemeente Soest, Stichting Utrechts Landschap en Nationaal Militair Museum werken samen binnen het programma. 

« Terug naar nieuwsoverzicht