Prijsvraag La Vuelta Holanda

Doe mee met de prijsvraag La Vuelta Holanda. Speciaal voor de komst van de Ronde van Spanje op 20 augustus naar Utrecht heeft Hart van de Heuvelrug een prijsvraag uitgeschreven met mooie prijzen voor de winnaars. Lees snel hoe je meedoet.

Meedoen is eenvoudig. Geef antwoord op de vraag: ‘hoeveel hectare aan nieuwe natuur centraal op de Utrechtse Heuvelrug heeft het programma Hart van de Heuvelrug gerealiseerd?'
Je vindt het antwoord in ons nieuwe filmpje die op onze homepage staat.

Stuur een e-mail met je antwoord en naam naar ons e-mailadres: [email protected] onder de vermelding van ‘prijsvraag La Vuelta Holanda’. Je ontvangt binnen een week bericht als je een van de volgende prijzen hebt gewonnen:

  • Een luchtballonvaart voor twee personen
  • Een onderhoudsbeurt voor je (race)fiets t.w.v. 150 euro
  • Twee kaartjes voor het Nationaal Militair Museum t.w.v. 66 euro

Wist je dat…

👉 tijdens de tweede etappe van La Vuelta op 20 augustus de wielrenners het Hart van de Heuvelruggebied doorkruisen en een tussensprint maken op de landingsbaan in Park Vliegbasis Soesterberg?


👉 het programma Hart van de Heuvelrug is gestart in 2004 met als doel de natuur te versterken centraal op de Utrechtse Heuvelrug? In de afgelopen vijftien jaar hebben zeventien partners samengewerkt om een groot, sterk én aaneengesloten natuurgebied van 5300 hectare groot te realiseren. Naast natuur is rond Zeist en Soest ook ruimte gemaakt voor wonen, werken, recreatie en zorg. Zo verbetert het programma de kwaliteit van de leefomgeving. Mooi toch?